معرفی جعبه کلکتور و ویژگی های آن
از جعبه کلکتور امروزه در سیستم لوله کشی استفاده می شود. به سیستم لوله کشی که در آن از کلکتور استفاده می کنند، لوله کشی کلکتور گفته می شود. به منظور انتقال آب گرم به طور مساوی در همه بخش های مختلف ساختمان، در سیستم لوله کشی از جعبه کلکتور استفاده می شود. و از آن به منظور بالا بردن کیفیت شبکه ی آب و سیستم تاسیسات ساختمان و همچنین در بخش های مختلف از جمله؛ موتورخانه، آبگرمکن، و بخش های دیگر ساختمان استفاده می شود. تفاوت جعبه کلکتور استفاده شده در موتورخانه با جعبه استفاده شده در بخش های دیگر این است که، قطر متفاوت دارند و تعداد خروجی های روی آن فرق می کند. به منظور اطمینان از عملکرد مناسب سیستم های گرمایشی یک ساختمان، باید به نوع سیستم لوله کشی و تاسیسات ساختمان توجه کنیم. در زمان نصب کردن آبگرمکن و هم چنین پکیج که انرژی و آب گرم ساختمان را تامین می کنند، برای بهبود عملکرد تاسیسات می توانیم از جعبه کلکتور آبگرمکن، جعبه کلکتور پکیج، و هم چنین جعبه کلکتور آب و موتورخانه استفاده کنیم. جنس این جعبه به طور معمول ساخته شده از برنج، گالوانیزه، و مس هست و تعداد خروجی هایی که معمولا بر سطح آن قرار دارند، به طور استاندارد پنج تا هشت عدد است.
بر روی جعبه کلکتور چند خروجی تعبیه شده است. به وسیله این چند خروجی آب به بخش های مختلف انتقال می یابد. بر روی آن یک ورودی اصلی قرار دارد. کار جعبه نام برده شده، این است که آب را با فشار و جریان مساوی به وسیله خروجی هایی که روی آن قرار دارد، به بخش های مختلف منتقل کند. از این جعبه می توان در پالایشگاه های بزرگ و تاسیسات مخصوص منازل استفاده کرد. وقتی آب گرم شده در مولد از طریق ورودی اصلی وارد آن شد، این آب از طریق خروجی ها به واحدهای دیگر فرستاده می شود. به منظور تولید انرژی کافی برای موتورخانه ساختمان، و انتقال مساوی آب، استفاده از دو جعبه کلکتور در موتورخانه ها رایج است، یکی از آن مناسب آب گرمی که وارد می شود، یکی برای آب گرمی که خارج می شود.
استفاده از جعبه کلکتور در موتورخانه علاوه بر اینکه باعث می شود آب گرم با یک فشار یکسان به تمام بخش های ساختمان برسد، باعث کاهش در مصرف انرژی نیز می شود. استفاده از این جعبه باعث می شود در هنگام ایجاد اخلال در یکی از واحدهای سیستم تاسیسات، بدون قطع کردن سیستم ساختمان به طور کل، این اخلال قابل حل باشد. در این مواقع می توانیم شیر کلکتور را ببندیم، و مشکل را رفع کنیم. با وجود کلکتور مشکلی در سیستم گرمایشی واحدهای دیگر به وجود نمی آید.
کلکتور دارای یک جعبه مخصوص به نام جعبه کلکتور است. بر روی این جعبه دو پایه در بخش پایین و دو پایه در بخش بالا قرار دارد. این پایه ها کلکتور را نگه می دارند. در موتورخانه یک مکان مناسب برای کلکتور و جعبه آن انتخاب می کنیم. در آشپزخانه و سرویس بهداشتی نیز نصب می شود. مکان نصب، نباید نم داشته باشد. نور کافی داشته باشد و محکم باشد. پانزده تا بیست سانتی متر در زیر کلکتور تا کف ارتفاع قرار می دهیم. این ارتفاع به این منظور در نظر گرفته می شود که، لوله های منشعب شده مکان کافی برای خم شدن داشته باشند. از تراز کلکتور که مطمئن شدیم، با گچ یا سیمان جعبه کلکتور را محکم می کنیم. بسته به اینکه در یک ساختمان چند واحد وجود دارد، ارتفاع ساختمان چقدر است، و نوع سیستم گرمایشی قیمت نصب کلکتور متفاوت است.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به پلی اتیلن بازار میباشد
طراحی و توسعه: OrsCode